Beszámolók


„Rendeltem 4 flakonnal az Önök csodálatos Getzem termékéből, hogy kipróbáljam, működik-e?

Az idény nyitányakor még nélkülözni voltam kénytelen a terméket, és be kell valljam, hogy a horgászatom eredményessége minimális volt.
Pár nappal azután, hogy megkaptam a megrendelt Getzemet, eldöntöttem, hogy következő vasárnap ki is próbálom a törzshelyemen, Tiszafüreden, a Tisza tó mellett.

Tettem néhány csepp Getzem-et a csalimra, majd várakozni kezdtem. Gyakorlatilag alig kellett várnom, mert az úszó alámerült, rárántva egy szép keszeg akadt rögtön a horgomra.

Ismét teszek pár cseppet a csalimra, és visszadobom a horgot; erre azonnal ráharap egy termetes bodorka…, és ez így ment tovább. A GETZEM-es csalimnak folyamatosan bodorkák és dévérkeszegek „estek áldozatul”.

Két óra alatt 50 dévérkeszeget, 22 bodorkát és 8 compót fogtam. Az összes példányt Tiszafüreden, a Tisza tó mellett. Szinte pont úgy jártam, mint a maguk által említett horgász, akinek 74 szép példányt sikerült kifognia. Amikor hazaértem, a feleségem csak ámult.

És ez így megy azóta is, akár folyón, akár tavon horgászom.” Németh Péter


„Két héttel ezelőtt megkaptam a megrendelt négy flakon Getzem-et. A következő vasárnap kimentem a szokásos horgászplaccomra. Általában, ha 5-6 halat sikerült fognom a nap végére, az már örömünnep. Szokás szerint készítettem egy tucat csalit, de ezekre már Getzem-et csepegtettem, és bevágtam a két botot. Általában ezután a kis előkészület után van időm kényelmesen elhelyezkedni. De most nem volt időm. 2 perccel később mindkét úszó alámerült, és két gyönyörű dévérkeszeget fogtam ki. Kicsit bepánikoltam, mert semmit nem készítettem elő, sem a szákot, sem a vödröt. Végül valahogy összeszedtem magam, és a nap végére több mint 65 dévérkeszeget és 4 compót fogtam, utóbbiból az egyik több mint 1 kilós volt!” N. Gábor

„Amikor megmutattam a múlt vasárnapi horgászatomról készült fotót a haverjaimnak, és bevallottam, hogy az eredmény egy különleges GETZEM nevű folyadéknak köszönhető, mind kinevettek. De csak addig voltam vicc tárgya, míg egy szombaton egyikük el nem jött velem Regöly közelébe horgászni.
Egymás mellett ültünk. Egyforma botokat és csalikat használtunk. Még nevetett is, mikor egy csepp Getzem-et öntöttem a csalijaimra (amit nem lehetett suttyomban intézni, olyan erős szaga van már egyetlen cseppnek is). De onnantól, hogy bedobtam a horgot a vízbe, felejthetetlen pillanatokat éltem át. Egymás után fogtam a halakat, míg ő semmit!
Már több mint 18 fogásom volt, amikor szóvá tette, hogy nem hisz a GETZEM-emben, és helyet akar cserélni. Igaz, pár percig kétségeim támadtak. Leült a helyemre, és kifogta első halát, egy szép bodorkát. De gyakorlatilag az egyetlent.
Míg én egymás után fogtam ki a halakat, köztük egy kivételes példányt, egy 2,3 kilós compót, amit vissza is tettem a vízbe. Mondtam is a horgásztársamnak, hogy a te egyetlen fogásod is annak tudható be, hogy a GETZEM-em még hatott azon a helyen!”
Láttam, hogy nem fog válaszolni, és ez a némaság kitartott egészen a kis uzsonnánk elfogyasztásáig.
Délután 1-kor, 5 órás horgászat után én több mint 49 fogást tudhattam a magaménak (amiből 7-et visszadobtam a vízbe), míg ő a szép bodorkáján kívül nem fogott mást, csak egy miniatűr dévérkeszeget, akkorát, amekkorákat én amúgy visszadobtam a vízbe.
Természetesen délután egy kis finom balatoni vörösbor elfogyasztása után ki akarta próbálni a szert, és mit tesz isten, karikacsapásra 24 fogása lett, kevesebb, mint 2 óra alatt.
Nem mondom meg, végül összesen hány halat fogtam, mert nem hinnék el.
Azóta szájról szájra száll a történet, és minden horgásztársam megtudakolta, hogyan szerezhet GETZEM-et.
Azt hiszem, én vagyok az Önök legjobb reklámja. Meg is ragadom az alkalmat, hogy egy kis kedvezményt kérjek a következő rendelésemre J.” C. Krisztián

„A fiam mesélt a Getzem-ről. Ő általában Orléanskörnyékére, egy kis tóra szokott járni horgászni. Azt gondoltam, hogy a Getzem nekem nem fog beválni, mert én Paimpolban, a tengeren szoktam horgászni. Van egy kis hajóm, és általában bizonyos sziklák mellett (amiket úgy ismerek, mint a tenyeremet) szoktam lehorgonyozni.
Utolsó látogatásakor a fiam hozott magával 2 flakon Getzem-et, és elmentünk egy kis horgászatra.
Getzem nélkül kezdtem, de 1 óra után abbahagytam. A fiamnak addigra 4 tengeri süllője (egyikük 1,4 kiló), 3 idősebb, szép és 5 csodálatos aranydurbincsa (mindegyik kiló feletti) volt, és akkor még nem beszéltem a tőkehalakról és a kis öszvérhalakról, amelyeket egyből visszadobott a tengerbe. Míg én, a pancser, semmit nem fogtam!
Ki akartam próbálni, és 1 cseppet ráraktam a csalimra. Az első kapásomra nem kellett 5 másodpercnél többet várnom!
A nap végére utolértem a fiamat életem legszebb fogásával itt, Bretagne-ban. Azért írom ezt a levelet, hogy gratuláljak Önöknek, de hátsó szándékom egy javaslattétel egyben: legyen esetleg nagyobb kiszerelésű a flakon, mert a tengeren többet használ az ember, mint a tavon vagy a folyón.” Jacques D.

 

„Jó napot kívánok!

A fényképet azért csatoltam, hogy feltegyek ezzel kapcsolatban egy kérdést. 7 év franciaországi tartózkodás után visszamentem Lengyelországba, Olztein en Mazurieközelébe.

A múlt héten részt vettem egy horgászversenyen, amit toronymagasan megnyertem (124 kapással, míg a második helyezett „eredménye”13 db volt).
Másfél éve fedeztem fel a Getzem-et Franciaországban, épp az indulásom előtt. Egy francia barátom azt mondta, hogy egy kanadai horgászt diszkvalifikáltak egy Amiens közelében megtartott horgászversenyen, mert Getzem-et használt. Meg tudnák mondani, hogy a hír igaz-e, és ha igen, mit ajánlanak?” Bogdan B.

A forgalmazó válasza:
„Köszönjük, kedves Bogdan. Amit a barátja mesélt Önnek, teljesen igaz. A kanadai versenyző valóban ki lett zárva a versenyből. A Getzem 100%-ban legális, de mi azt javasoljuk az ügyfeleinknek, hogy versenyeken ne használják, mert az eredmények eltorzulnak az egyenlőtlen küzdelemben. Tervezzük olyan versenyek megtartását, ahol minden horgász használhatja a Getzem-et.
Tehát, kedves Bogdan, az Ön lelkiismeretére van bízva, hogy milyen döntést hoz.”


„Uraim!

Utolsó franciaországi látogatásom alkalmával fedeztem fel a Getzem-et. Vilniusban élek, Litvániában, és szenvedélyes horgász vagyok. Amikor Arnaud, a Lille-i barátom említést tett a híres csalijáról, kissé szkeptikus voltam, de láttam a fényképeit, és elfogadtam tőle 2 flakont ajándékba.
Naná, hogy a visszatérésem után egyből kipróbáltam a Getzem-et a kedvenc helyemen, a Trakai tavon, Vilniusmellett. Mellékeltem az első Getzem-es horgászatomat megörökítő fotót (ami több mint a hatszorosa a szokásos kapásnak).

Beszéltem róla a barátaimnak, akik mind ki szeretnék próbálni. Talán lehetnék én a termék forgalmazója az összes balti országban. Ahogy Önök is tudják, valamennyien a horgászat fanatikusai vagyunk, ami nem csak szórakoztató, de egyben nagyon hasznos időtöltésé is vált. Előre is köszönöm válaszukat.” Vitas G.